Restaurant Shqiponja

Restorant Shqiponja

 

Një histori 15 vjeçare drejt suksesit, traditës dhe kujdesit. Restorant Shqiponja filloi shërbimet e saj në vitin 1999.

Kthimi në traditën shqiptare të gatimit dhe orientimi drejt kujdesit maksimal për klientin, bënë që Restorant Shqiponja të shndërrohet shumë shpejt në një nga restorantet më popullore të qytetit te Shkodres, me një menu të pasur të kuzhinës tradicionale shqiptare dhe mesdhetare, Restorant Shqiponja ofron shije për çdo dëshirë.