Menuja

Supa

Supe me perime me krem  250L
Supe me zarzavate 200L
Supe me domate 200L
Supe veze e limon 250L
Supe me kerpurdha 300L
Supe me fruta deti 400L
Supe peshku 400L

 

Sallata

Sallate mikse 250L
Sallate greke 250L
Sallate jeshile 150L
Sallate ruse 200L
Ceprese (Domate Mozarela) 200L
Zarzavate ne zgare 350L
Zarzavate te mbushura 400L
Zarzavate te ziera 350L
Sallate fruta deti (e ftohte) 550L
Sallate fruta deti (e ngrohte) 600L
Sallate turshi 200L
Sallate me ullinj 200L
Sallate Chef 200L
Sallate me rukola dhe parmixhan  350L
Sallate shtepie 200L

 

Pizza

Fugace 100L
Pizza shqiponja 600L
Pizza lindi 600L
Pizza margarita 300L
Pizza me sallam, proshute dhe kerpurdha 450L
Pizza sallam dhe proshute 400L
Pizza bolonjeze 400L
Pizza kapricoze 600L
Pizza napoletane 300L
Pizza marinare 450L
Pizza me karkaleca 600L
Pizza me fruta deti 700L
Pizza me ton 500L
Pizza 4 stinet 600L
Pizza vegjetariane 450L
Pizza me kerpurdha 450L
Pizza me sallam e patate 450L
Pizza me 4 djathra 500L
Pizza calcone 500L
Pizza me proshute 400L
Pizza me sallam 400L

 

Mini-pizza

Mini pizza margarita 250L
Mini pizza sallam e proshute 300L
Mini pizza sallam 300L
Mini pizza proshute 300L
Mini pizza 4 djathrat 300L
Mini pizza ton 350L
Mini pizza kapricoze 350L

Spaghetti

Spaghetti me gjalpe 200L
Spaghetti me domate 250L
Spaghetti me hudher dhe spec djeges 250L
Spaghetti bolonjez 350L
Spaghetti karbonara 400L
Spaghetti me fruta deti dhe domate te fresketa 650L
Spaghetti me fruta deti 600L
Spaghetti matriciana 500L
Penne arrabiata 300L
Penne matriciana 400L
Penne me 4 djathrat 450L
Penne gorgonzola 400L
Penne me ton 500L
Penne ne furre 500L
Tagliatelle vegetariane 450L
Tagliatelle me salmon 600L
Tagliatelle me karkaleca 600L
Tortelini me pane dhe proshute 450L
Tortelini me 4 djathra 500L
Bis makaronash 450L
Tris makaronash 500L
Njoki me gorgonzola 400L
Lazanja 400L

 

Risotto

Oriz me xaferano 300L
Oriz me 4 djathra 500L
Oriz me perime 500L
Oriz me fruta deti dhe domate te fresketa 650L
Oriz me fruta deti 600L
Oriz me pane dhe kerpurdha 600L
Oriz me karkaleca 600L

 

Embelsira

Bakllava 200L
Tiramisu 200L
Krem karamel 150L
Zupa 150L
Treleqe 200L
Akullore lokali 150L

Peshk

Krap (zgare, tjegull, prush) 1000L
Tave krapi 1100L
Qefull (zgare, tjegull, prush) 700L
Trofte (zgare, tjegull, prush) 700L
Levrek (zgare, tjegull, prush) 1200L
Koce (zgare, tjegull, prush) 1200L
Ngjale (zgare, tjegull, prush) 900L
Filet koce (zgare, ne furre me ose pa zarzavate) 1200L
Filet levreku (zgare, ne furre me ose pa zarzavate) 1200L
Kallamare (ne furre, te ferguara) 1000L
Sepie (ne furre, te ferguara) 1000L
Karkalec ne zgare 1200L
Karkalec ne furre me domate 1200L
Karkalec ne furre me pane dhe mozarele 1300L
Karkalec me veze dhe djathe 1200L
Midhie (me vere, salce) 800L
Salmon ne zgare 1300L
Salmon ne furre 1400L
Oktapod 1100L
Peshk miks 1300L

Mishrat

Biftek ne zgare 700L
Biftek me kerpurdha 750L
Biftek picajol 750L
Biftek me zarzavate e rukola 750L
Borxolle vici 700L
Filet vici ne zgare 850L
Filet me piper jeshil dhe pana 900L
Filet me piper jeshil ne furre 850L
Filet me kerpurdha e salce shtepie 850L
Fileto me zarzavate 850L
Tailata me rukola e parmixhano 850L
Paidhaqe ne prush 800L
Mish qingji ne prush 800L
Mish vici ne pjegull 800L
Mish mix  1100L
Involtini 800L
Gordon 750L
Eskallop me vere limon 650L
Eskallop me vere 600L
Eskallop me pane dhe kerpurdha  700L
Eskallop me proshute dhe djath furre 700L
Eskallop me gorgonzola 700L
Eskallop me domate dhe mozarele ne furre 750L
Kotolet milanez 650L
Kotolet bolonjez ne furre 750L
Melci me gjalpe 600L
Melci ne zgare 550L
Filet pule ne zgare 600L
Eskallop pule me pane e kerpurdha 650L